Veselica 1.7.2023

Letošnja veselica v Bizoviku je bila resnično nekaj posebnega, še posebej zame, ki sem se je udeležila prvič. Tradicionalna veselica, ki se odvija vsako leto prvo soboto v mesecu juliju, je bila nepozabna.

Priprave na ta dogodek se začnejo že na začetku leta, vendar je zadnji mesec pred veselico poln aktivnosti. Od pošiljanja prošenj podjetjem za dobitke in finančne donacije, do pospravljanja, priprave dobitkov, urejanje potrebnih dovoljenj, vse poteka v duhu skupnega sodelovanja in pričakovanja. Zadnji teden pred dogodkom se še posebej posvetimo postavitvi miz, klopi, šankov in pripravi kuhinje. Poskrbljeno je tudi za pijačo in sladkosnede, saj na tako velikem dogodku kot je veselica, ne sme manjkati ničesar. Da je vse potekalo varno in brez zapletov, je poskrbela varnostna služba BBR Security. Kljub manjši plohi dežja, je bila letošnja veselica izjemno uspešna in zabavna. Ljudje željni zabave se niso pustili motiti in veselo razpoloženje je trajalo pozno v noč.

Za konec bi se radi iskreno zahvalili vsem donatorjem in podpornikom za njihove dobitke, denarne prispevke in nenehno podporo skozi celo leto. Brez vas takšni dogodki ne bi bili mogoči. Hvala vam in se vidimo naslednje leto, na še večji in boljši veselici s skupino Modrijani!

Barbara Černigoj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja