Zaključek zbiralne akcije 11.8.2023

Z današnjim dnem (petek, 11. 08. 2023) smo člani in članice PGD Bizovik predali zadnjo pošiljko zbranih potrebščin, namenjenih območjem, katere  so prizadele poplave preteklih dni. Odziv vseh vas, naših članov, vaščanov, prijateljev in znancev je bil izjemen. Ko smo v ponedeljek staknili glave in začrtali plan, nismo vedeli kaj pričakovati. A odprtih ust ste nas pustili že prvi dan akcije.

Zbiralna akcija je trajala od torka, 08.08. do petka 11. 08.2023. Vsak dan smo vrata društva odprli ob 18:00. Pridne roke članic in članov so se trudile čim bolje sortirati vse potrebščine, katere ste velikodušno prispevali prav vsi. Kljub temu, da je bil prvi odvoz planiran šele za petek smo hitro ugotovili, da bomo v zbirnem centru IPO Slovenia dnevni gostje. Skupno smo opravili 4 odvoze zbranih potrebščin. Vsak dan smo ob 20:00 napolnili kombi, se odpravili na Magistrovo 1, predali zbrano in skrbno zapisali aktualne potrebe za naslednji dan.

Trenutno je stanje na terenu tako, da so skladišča s potrebščinami polna. Zato vam sporočamo da člani in članice PGD Bizovik do nadaljnjega ZAKLJUČUJEMO z zbiranjem potrebščin.

Kdor vseeno želi še kaj oddati, lahko to stori direktno na zbirnem mestu IPO Slovenia, Magistrova ulica 1, Ljubljana. A pred tem obvezno preverite kaj se še potrebuje. Sezname in stanje zelo ažurno objavljajo na svojih uradnih straneh družabnih omrežij (Facebook in Instagram).

Vaša srčnost se je izkazala za neizmerno in res smo ponosni, da nam je skupaj uspelo spisati tako lepo zgodbo. Žal bo minilo še kar nekaj časa, preden se bodo razmere na poplavljenih območjih začele približevati normali. Zato ni izključeno, da se bomo v naslednjih mesecih v PGD Bizovik pridružili še kakšni akciji. Vsekakor vas bomo o nadaljnjih dogodkih z veseljem obveščali preko naše spletne strani in družabnih omrežij (Facebook in Instagram).

Do takrat pa pazite nase in na svoje bližnje. Srečno!

Uradni dopis na voljo tukaj

V imenu PGD Bizovik sestavila:

Suzana Anžur     

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja